De 9-holes golfbaan Ockenburgh is een mooie compacte baan, gelegen op een bijzondere locatie tussen de stad Den Haag en de duinen van Kijkduin. Aan het einde van de Wijndaelerweg ligt deze prachtige baan met smalle fairways, veel bunkers en fraaie waterpartijen. Het is voor spelers op alle niveaus een uitdagende baan. De baan ligt zeer beschut in de duinen. Ook na een flinke regenbui is de baan vaak goed bespeelbaar.

De golfbaan is GEO-gecertificeerd. Het verduurzamen van de golfbaan en het golfbaanbeheer is voor Golf Ockenburgh een belangrijk aandachtspunt bij alle verdere ontwikkelingen. Meer informatie over de GEO-certificering vindt u elders op de site.

De uitbreiding van de baan heeft in 2016 plaatsgevonden. De actuele informatie over de baan vindt u onder het kopje Baanbeschrijving.

De plannen voor een nieuw, eigentijds clubhuis zijn bijna gereed. Bij de bouw van het clubhuis zal veel aandacht zijn voor energie-opwekking, water(her)gebruik en biologische inkoop; al deze aspecten zullen voor een bijzondere verduurzamingsslag zorgen. Naar verwachting zal in 2018 het nieuwe clubhuis zijn gebouwd.

Practice Course Pres.indd

Naast het huidige clubhuis bevindt zich de drivingrange, waar iedereen een balletje kan komen slaan. De drivingrange is in de avonduren verlicht en eventueel verwarmd.

Ballenkaarten zijn verkrijgbaar in het clubhuis.

De putting en chipping green en oefenbunker bevinden zich nog naast de drivingrange. Extra oefenfacilteiten vindt u op weg naar hole 1.