Heb je nog geen handicap en wil je voor het eerst een qualifying kaart lopen? Lees dan eerst door wat de stappen daarbij zijn.

1. Voordat je 9 of 18 holes gaat lopen meld je je, samen met je marker bij de caddiemaster met de mededeling dat je graag een qualifying kaart wilt lopen.

2. Je schrijft je naam, de naam van de marker en de datum op in de eerstvolgende vrije regel in de witte map die bij de scorekaarten ligt.

3. Je ontvangt vervolgens van de caddiemaster 2 scorekaarten, één voor de speler en één voor de marker.

4. Op je scorekaart schrijf je het nummer op dat bij de regel in de witte map hoort, waarop je jouw gegevens hebt opgeschreven (zie punt 2).

5. Je noteert op de kaart tevens je voornaam en achternaam, de voornaam en achternaam van je marker en je huidige handicap.

6. Na het lopen ondertekenen moet je de kaart goed controleren. Is alles goed en volledig ingevuld? Zowel de speler als de marker ondertekenen daarna de scorekaart.

7. Doe de kaart in de brievenbus in de hal van het clubhuis. De verwerking van de kaart en daarmee je handicap, vindt doorgaans 1 maal per week plaats.

 

8. Je marker moet minimaal in het bezit zijn van zijn/haar GVB of een handicap hebben van minimaal 35,9 bij Golfclub Ockenburgh.

9. Het is niet toegestaan om de baan in te gaan met meer dan 2 golfers met Baanpermissie, zonder goede begeleiding van iemand met een handicap lager dan 36. (Doorstroming van de baan is belangrijk)

10. Per dag mag je één qualifying kaart inleveren.

Let op, vul je scorekaart correct in!