De wedstrijdcommissie heeft van de beide besturen groen licht gekregen om na het opstarten van de zomeravond- wedstrijden ook de Matchplay Clubkampioenschappen te organiseren en wel de voorronde op zondag 19 juli 2020 en de finalewedstrijden zijn op zaterdag 25 en zondag 26 juli 2020.

Algemeen:

De voorronde op zondag 19 juli 2020 is open voor alle leden boven 18 jaar, met een maximum handicap van 36. Deze dag wordt er een strokeplaywedstrijd zonder handicapverrekening gespeeld en de beste 15 dames en 15 heren plaatsen zich voor de finalewedstrijden op zaterdag 25 en zondag 26 juli 2020.

De wedstrijdleiding is in handen van Eric Backers:  tel. 06-53503079 of mail: ebackers@gmail.com

Wel hebben we te maken met het protocol om zo goed mogelijk coronaproof te kunnen spelen. U kunt zich uitsluitend inschrijven middels de Golf Ockenburgh app. De meeste leden hebben deze app al op hun telefoon staan, maar voor diegenen die deze nog niet hebben geïnstalleerd hierbij een link en kleine omschrijving hoe te downloaden:

De link voor de Ockenburgh-app is: https://ockenburgh.prowaregolf.nl/mobile
Daarna inloggen met dezelfde gegevens waarmee u ook op de website inlogt. Zet de app op het beginscherm van uw smartphone. Dan is hij gemakkelijk weer op te roepen. U gebruikt de Ockenburgh-app om zich aan te melden voor de wedstrijd en om na afloop de uitslag in te voeren. De kiosk in de hal is buiten bedrijf. Verder heeft u te maken met het navolgende protocol:

Inschrijven, spelen en uitslag invoeren:

  • Er wordt alleen gespeeld op starttijden. U schrijft zich vooraf in op de wedstrijd.  De wedstrijdcommissie deelt de flights in.
  • U kunt zich via de Ockenburgh-app inschrijven vanaf maandag 29 juni 2020, 08.00 uur tot vrijdag 17 juli 2020 12.00 uur
  • Via deze app kunt u uitsluitend zichzelf opgeven. Iedere deelnemer zal zich zelf via de eigen app moeten inschrijven.
  • Zodra de startlijst is gemaakt krijgt u deze toegezonden en verder kunt u dan ook in de app kijken wat uw starttijd is.
  • Wilt u zo vriendelijk zijn om zich 15 minuten voor uw starttijd te melden en te betalen bij de wedstrijdtafel? De prijs is € 4.00 p.p. Betalingen uitsluitend per pin! 
  • Na afloop voert u de uitslag in (aantal slagen per hole) uw eigen app in, na overleg met uw flight-genoten.
Na de wedstrijd krijgt u zo snel mogelijk de uitslag van deze wedstrijd gemaild en kunt u zien of u het volgend weekend de finalewedstrijden mag spelen. Ook krijgt u dan een startlijst met de indeling van 1/8 finales zaterdagochtend zaterdag 25 juli 2020.
Als u nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op. Het mailadres van de wedstrijdcommissie is: wedstrijden@golfockenburgh.nl

Afstand houden!

Te allen tijde dient u de 1,5 meter afstand in acht te nemen, dus niet alleen in de baan maar ook in de lockerruimte, het clubhuis, de Brasserie en het terras. Verder blijft het opvolgen van de huidige algemene coronaregels van toepassing. We vragen u niet bij de wedstrijdtafel te blijven staan/zitten.