Golf Ockenburgh doet mee met de 19e Bird Watching Day

 

 

Golf Ockenburgh organiseert zaterdag 12 mei een rondleiding over de baan. Vogelkenners zullen u vertellen welke vogels u hoort. En als het lukt zullen ze u de vogels aanwijzen. Voordat u de baan in gaat, ontvangt u (om 06.45 uur) een kopje koffie, gevolgd (om 07.00 uur) door de rondleiding en (om 8.30 uur) een ontbijt in het clubhuis. Voor de golfliefhebbers zijn er (vanaf 9.30 uur) starttijden gereserveerd voor een rondje golf van 9 holes over onze mooie baan. Kosten voor koffie, rondleiding en ontbijt: € 15,00 per persoon.

Programma:

  • 06.45 uur – ontvangst met koffie/thee en croissant
  • 07.00 uur – vertrek naar de baan
  • 08.30 uur – gezamenlijk ontbijt
  • 09.30 uur – 9 holes spelen voor liefhebbers

Kosten euro 15 per persoon.

Leden kunnen zich hier aanmelden. (Op voorwaarde dat u bent ingelogd en/of uw persoonlijke pagina al heeft bekeken.).

Niet-leden kunnen zich hier aanmelden voor de rondleiding, het ontbijt en het rondje golf.

N.B. Wilt u alleen meedoen met rondleiding en ontbijt en wilt u niet golfen? Vermeld dat dan bij de opmerkingen bij uw inschrijving. Niet-leden rekenen hun € 15,00 af bij binnenkomst. De eventuele greenfee wordt apart afgerekend bij de caddiemaster.

 

Bird Watching Day

De Bird Watching Day is een vogelteldag waarop we leden en collega’s enthousiast maken voor de vogels en de prachtige natuur op en rond onze golfbanen. De Bird Watching Day valt binnen de Nationale Vogelweek, die van 12 tot en met 21 mei wordt georganiseerd door Vogelbescherming Nederland. Kijk op www.vogelweek.nl voor een compleet overzicht van wat er in de Nationale Vogelweek nog meer wordt georganiseerd.