Algemeen

De besturen van vereniging en stichting hebben met de Brasserie voor de leden een feestelijke ingebruikname van het nieuwe clubhuis gepland op zondag 27 mei a.s. De officiƫle opening voor genodigden en leden is op een nog te bepalen dag in september, als ook de inrichting van de omgeving gereed is.

Clubhuis

De werkzaamheden aan het clubhuis lopen helaas enige stagnatie op omdat onder meer de aansluiting elektra en gas op zich laat wachten. Deze zijn 6 maanden geleden aangevraagd. Voor de aansluiting op ziggo moet de gemeente nog vergunning verlenen.

De bouwdirectie heeft mede om deze reden de bouwkundige oplevering verzet naar 3 mei.

De technische oplevering kan pas worden vastgesteld als de nuts-aansluitingen zijn gerealiseerd en de complexe installatie en apparatuur is afgesteld en getest. Dat is ook het moment dat de programmatuur voor de caddiemasters kan worden verbonden en ingeregeld.

Inmiddels is de keukenleverancier bezig de keuken te installeren en begint de locker fabrikant in de week van 23 apil met de inrichting van de lockerruimte. Een week later komt het meubilair.

Het zal duidelijk zijn dat er nog enig geduld van de leden wordt gevraagd. Zodra het echt kan, gaan we over.

Oude Clubhuis

De gegadigde voor het oude clubhuis heeft tot 1 juni de tijd gekregen om het oude clubhuis te demonteren en af te voeren. Direct daarna start de aanleg van de bestrating en het parkeerterrein.

 

Eric Hofstede, Bouwheer Stichting Golf Ockenburgh