Clubhuis

Het clubhuis zal vanaf dinsdag 22 mei toegankelijk zijn voor leden en gasten.

We zullen de eerste weken nog moeten proefdraaien, dat geldt ook voor de nieuwe keuken. Er ontbreekt nog een aantal zaken die niet op tijd konden worden geleverd en aan de centrale luchtbehandeling wordt de eerste week nog gewerkt. WIFI ontbreekt nog omdat de kabel van Ziggo pas in de komende week wordt aangelegd. Desondanks is besloten te verhuizen, ook omdat we zo snel mogelijk willen beginnen met de bestrating. Daarvoor moet eerst het oude clubhuis worden verwijderd.

Oude clubhuis

Het oude clubhuis wordt in de periode 22 mei tot 1 juni gedemonteerd. Daarvoor komen een kraan, 3 containers en 2 afvalcontainers rond het clubhuis te staan. Voor de veiligheid blijft deze periode het nieuwe poorthek op de dam gesloten en zullen leden en gasten gebruik moeten maken van onze entree via het bruggetje.

Het zal duidelijk zijn dat een en ander niet zonder lawaai en stof gaat plaatsvinden en ik vraag daarvoor begrip. Het kan alleen maar mooier worden!In het clubhuis zullen slofjes ter beschikking staan om inloop van vuil zoveel mogelijk te voorkomen.

Eric Hofstede, Bouwheer Stichting Golf Ockenburgh