Clubhuis

Komende weken wordt een aantal resterende punten in en rond het clubhuis aangepakt om het gereed te maken voor de opening op 14 september. De terrasvoeten worden weggewerkt, TV en audio geïnstalleerd, schilderwerk bijgewerkt, schuifdeuren en tegels gesteld en dergelijke. Er is ook een plan voor het aanbrengen van akoestische beplating in het restaurant en de entree. En er komt een oplossing voor een betere regenafvoer van de serre.

Bestrating

De bestratingen zijn nu zover dat in de week van 27 augustus begonnen wordt met het bestraten van de inrit. Gedurende 3 à 4 dagen kan deze inrit dan niet gebruikt worden. Alle verkeer moet via de loopbrug het terrein op. Het clubhuis is dan over de nieuw aangelegde bestrating goed bereikbaar.

Fietsen

Tot besluit van de bestratingswerkzaamheden wordt ter plaatse van de huidige fietsenstalling een vlak terrein vrijgemaakt, uitgevoerd met stabiele matten en split waarop 24 fietsbeugels zijn geplaatst voor de stalling van maximaal 48 fietsen.

Beplantingen

Langs het hek en voor de keermuur van de parkeerplaats wordt een groenblijvende haag geplant. Langs de sloot komen vier zomereiken te staan en rond de parkeerplaats voor 6 buggy’s vier dakplatanen. Op het terras gaan we op de noordkant ter afscherming een groenblijvende haag planten. De meeste beplanting komt pas in het najaar. Dat geldt ook voor het beplanten van de helling rond het terras. Hiervoor wordt met het KBO een plan bedacht.

Waterkraan

Er komen veel opmerkingen over het watergebruik van de kranen in de toiletten en kleedkamers. Deze kranen zijn zo uitgevoerd dat u zelf de hoeveelheid water kunt regelen. Met een lichte druk op de knop geeft de kraan korter water. Als de kraan geheel wordt indrukt geeft deze de maximale hoeveelheid.

 

Eric Hofstede, Bouwheer Stichting Golf Ockenburgh