Na een zeer druk bezochte wedstrijd van de Business Club Ockenburgh in augustus een wat rustiger slotwedstrijd op donderdag 24 september 2021.

Ondanks de aanvankelijk wat matige weersvoorspellingen was het toch een heerlijke nazomerdag, waardoor vóór de wedstrijd iedereen op het terras zich kon voorbereiden op een gezellige netwerkmiddag. Erg leuk dat ook onze nieuwe sponsor Victor van der Valk (Discare) acte de présence gaf.

Rond 17.30 uur gingen 7 flights de baan in, om rond 19.15 uur weer terug te zijn in de serre van ons mooie clubhuis waar Sebas met een groot team klaarstond om iedereen tijdens het opmaken van de scorekaarten van wijn en bier te voorzien

De sponsoren praatten onderling nog vaak over de mosselen die ruim 2 jaar geleden de tafels rijkelijk vulden na de wedstrijd dus het mag geen verrassing zijn dat deze ook dit seizoen op tafel kwamen.

Ter afsluiting van de middag volgde de prijsuitreiking:

Dagwinnaar: Jan Willem Dijkman (Business Netwerk Haaglanden)

Herma Kluin (Recherchebureau Incognito) ging met de prijzen voor de neary én de longest drive bij de dames naar huis. Bij de heren plaatste Bouke Elzinga de neary en Mark Rog sloeg de longest drive.

Leonard van Spronsen (Quinton BHV adviseurs) betaalde namens Business Netwerk Haaglanden mee aan de drankrekening, waarvoor heel veel dank!

 

Klik hier voor het fotoalbum