De Business Club van Golf Ockenburgh kwam donderdag 25 april voor de eerste keer dit seizoen bij elkaar.

Na een korte inleiding door Marius waarin onder andere aanpassingen in het tijdschema werden aangestipt (4e donderdag van de maand in plaats van 3e, later verzamelen en na de wedstrijd eten) mochten de flights naar ‘hun’ starthole.  Hole sponsoren en hun gasten mochten bij de openingswedstrijd op de door hen gesponsorde hole starten, maar Fenny kondigde al aan dat zij de volgende wedstrijden niet alleen de starthole laat rouleren maar ook flights door elkaar zal gooien. De drivingrange sponsoren starten met hun gasten op de holes waarvan de sponsoren helaas niet aanwezig konden zijn.

Jan Nederpel (Verschoor schilders) heeft gezorgd voor mooie bordjes bij de holes waar voor de neary en de longest kon worden afgeslagen.

Na een gezellige wedstrijd – waarbij Claudio Bolman (Bolman Cleaning Service) voor foto’s zorgde – werden tijdens de borrel de scorekaarten geteld.

Terwijl iedereen genoot van een heerlijke – al dan niet vegetarische – Ockenburgher voor Jan de uitdagende taak voldoende prijzen voor de 4 spelers die een birdie sloegen bij elkaar te bedenken. Dagwinnaar Patrick van der Wilk kreeg als een van de birdie spelers een mooi schoonmaakset gesponsord door Bolman Cleaning Service. Thijs Belderbos (zoon van), Sander van Heck (zoon van sponsor Van den Acker Makelaars) en Martijn Rottier (gast van Bolman) ontvingen leuke aandenkens die Jan Nederpel en Joost Brouwer (schilders) uit Schotland hadden meegenomen.

De strijd om de neary en de longest ging zoals vaker tussen Fenny van Dokkum en Annebeth Belderbos die beiden de prijzen dit keer eerlijk verdeelden.

Bij de heren leek Sander van Heck lange tijd met de longest naar huis te gaan maar hij moest John (gast van Lammertink) net voor laten gaan. De neary heren was voor een gast van Nederhof.

Maar liefst drie spelers eindigden ex aequo op de derde plaats: Harold Ramman, Thijs Belderbos en Marius Meijer.

De tweede plaats was voor Martijn Rottier en Patrick van der Wilk was zoals al genoemd dagwinnaar.

 

De foto’s van deze wedstrijd vindt u hier.

Marius Meijer