De verwachtingen van vorige maand – voor wat betreft het aantal deelnemers aan de derde ronde van de Business Clubcompetitie – bleken met 24 spelers wat te hoog gespannen. Toch waren er ondanks de sombere weersvoorspelling op donderdag 27 augustus 9 sponsoren met hun gasten aanwezig, die in 5 flights van 4 aan hun ronde begonnen op onze mooie baan. En het bleef gelukkig droog!

Bij terugkomst in het clubhuis nam iedere flight – geheel conform de coronaregels – netjes aan een aparte tafel plaats, om onder het genot van een drankje en een lichte maaltijd de mooiste slagen nog eens te evalueren of om gezellig te netwerken.

Fenny van Dokkum assisteerde Joost Brouwer voor de wedstrijd bij de flightindeling en deed dat daarna ook bij het vaststellen van de einduitslag.

Terwijl de regendruppels alsnog zachtjes begonnen te vallen deelde Joost de prijzen uit. Voor alle winnaars was er een fles wijn en een doosje golfballen.

De neary was voor zowel de dames als de heren op hole 5 te behalen. Bij de dames ging de prijs daarvoor naar Judith Hoogesteger (gast van Taverne Meer en Bosch) en bij de heren naar Ron de Vos (Stichting Golf Ockenburgh).

De marshall had voor de longest drive voor wat extra uitdaging gezorgd door die voor de dames op hole 4 te plaatsen en die voor de heren op hole 9. Dat leverde bij de dames Annebeth Belderbos (Belderbos Makelaars) als winnaar op en bij de heren Claudio Bolman (Bolman Cleaning Services).

Dagwinnaar werd Martijn Rottier (gast van Verschoor Schilders).

Hier de link naar het fotoalbum