Op donderdag 30 juli had de Business Club Ockenburgh haar tweede bijeenkomst van dit jaar. Na een voorzichtige start met zes sponsoren zonder introducés op 25 juni volgde een verdubbeling naar 12 deelnemers inclusief introducés op donderdag 30 juli. Voorzitter van de BCO Joost Brouwer (Joost Brouwer Schilders) rekent zoals hij aangaf op een verdere verdubbeling van het aantal deelnemers op 27 augustus.

De 5 flights startten tussen 17.00 en 17.30 uur na een korte coronaproof ontvangst in het clubhuis waarbij Joost de spelregels aan iedere deelnemer uitlegde.

 

Harold Belderbos (Belderbos Makelaars) vormde met zijn gast de eerste flight en hij zette op hole 4 direct de longest drive op een positie die voor de latere flights niet te evenaren bleek te zijn.

Voor de tweede flight van Marius Meijer (Meijer Finance) met een introducé waren geen prijzen weggelegd, maar dat werd met 3 prijzen ruimschoots overtroffen door de 3e flight met Fenny van Dokkum (Fenny’s Fiscaliteiten), haar gast en Fleur Kroonbergs (Hypotheekshop Bomenbuurt).

De prijzen voor neary en longest bij de dames werden eerlijk tussen Fleur en Fenny verdeeld, waarna bleek dat Fleur ook met ruime voorsprong op de overige deelnemers dag-winnaar is geworden.

Hein Verbakel (Verbakel Bouwbedrijf) vormde met een medewerker flight 4 en ging met de neary bij de heren naar huis.

De vijfde en laatste flight werd gevormd door Mike Eijmaal (Hypotheekshop Bomenbuurt), Joost Brouwer en Frank Wiegerink (liaison Stichting GO en BCO). Zoals zij het zelf verwoordden “meedoen en netwerken is belangrijker dan in de prijzen vallen”.

Op gepaste afstand werd na de wedstrijd de punten geteld en op gepaste afstand geborreld waarna de avond werd afgesloten met een dagschotel, verzorgd door de Brasserie.

Hier de link naar het fotoalbum van deze wedstrijd