Op de langste dag van het jaar vond de 3e wedstrijd plaats van de Business Club Ockenburgh competitie 2018.

Dit keer waren een tiental leden van Business Haaglanden te gast. Zij hadden geregeld dat Lexus/Toyota met een groot aantal ‘Hole in One” auto’s acte de préséance gaven.

Marcel Kabelaar (Bolman Cleaning Services) miste helaas op een paar centimeter de hole op 5 en moest genoegen nemen met de prijs voor de neary en mocht met Marc Pleijsier (Golf Ockenburgh) en Harold Ramman (eveneens Bolman Cleaning Services) de birdies verdelen.

Dat de leden van BCO zeker niet het voordeel hadden van een thuiswedstrijd, bleek wel uit de winnaars. De longest drive dvoor de dames ging naar Yttje Visser (Visser Organisatie Advies & Coaching) en de longest heren naar Robert Burger (HTMBuzz). Dagwinnaar Wout van Reenen (Abeel Vastgoed) ontving het weekend Lexus en kreeg door onze trouwe sponsor Taverne Meer en Bosch een 3gangendiner aangeboden.

Zoals altijd zorgde Brasserie Golf Ockenburgh voor de inwendige mens: voor en na de wedstrijd serveerden ze mooie smaakvolle tapas-achtige gerechten.

De sfeer in het nieuwe clubhuis zorgde voor een geslaagde netwerkbijeenkomst die tot laat voort duurde en zeker een vervolg gaat krijgen.