Bij de derde wedstrijd van onze Business Club waren 11 leden van de Business Club van De Hooge Rotterdamsche te gast. Dat voor een aantal van hen onze baan inmiddels even vertrouwd is als voor onze bedrijfsleden en hun zakenrelaties bleek wel uit de uitslagen.

De wedstrijd ging met enige vertraging van start. Gezien het mooie weer geen enkel probleem, bovendien gaf dat gelegenheid tot nog even inslaan en netwerken.

De marshall kon de houder van de neary dames niet vinden waardoor die op hole 5 gezet werd en dus gecombineerd is met de neary heren. Aad van de Zalm (Rabobank) mocht prijs van de neary uiteindelijk in ontvangst nemen. De longest dames was voor Annebeth Belderbos en de longest heren voor Patrick van de Wilk (PTD en lid business club Hooge Rotterdamsche).

Na het eten en tellen van de punten was ook duidelijk dat de heren het ruimschoots van de dames verloren hebben. Onzer aller Ed Lakwijk, Paul ten Dijke (PTD) en Hank Hoogwout (Insinger Gilissen) deelden de 2e plaats.

Tot ieders verbazing leek Jan even twee dames te vergeten die de eerste prijs haalden, te weten Marie-José Heshusius (Hooge Rotterdamsche) en Annebeth Belderbos. De dames ontvingen beiden een dinercheque ter beschikking gesteld door Weduwe van der Toorn.

Op weg naar de gouden birdie 2019 mag Annebeth ook mee gaan strijden; daarmee was zij zeer vereerd.

 

Tijdens deze wedstrijd zijn veel foto’s gemaakt. Ze geven een mooi beeld van deze dag.

 

Marius Meijer