Dat de weersomstandigheden donderdag 23 mei 2019 prima zouden zijn voor 9 holes op onze prachtige golfbaan bleek wel uit het hoge aantal aanmeldingen waarvan enkele zelfs nog kort voor aanvang. Maar liefst 35 deelnemers verzamelden zich ruim voor aanvang van de wedstrijd op het terras.

Zoals aangekondigd had Fenny vn Dokkum de flights door elkaar gehusseld zodat de businessleden en hun gasten elkaar beter leren kennen. Na een kort welkomstwoord door Marius Meijer vertrokken de deelnemers naar hun starthole.Claudio Bolman is nog steeds geblesseerd en mag helaas voorlopig niet golfen; gelukkig is rijden met een handicar en de foto impressie maken wel mogelijk voor hem.

Na een kleine twee uur was iedereen weer terug en gingen de bedrijfsleden en hun gasten in een paar grote groepen op het terras aan de slag met het tellen van de stableford punten en met netwerken.

Bij te mooie weer in  mei hoort natuurlijk een aspergemaaltijd, dat uitstekend verzorgd was door Brasserie Golf Ockenburgh.

De prijsuitreiking was zoals altijd in vertrouwde handen van Jan Nederpel (Verschoor Schilders).

De Longest heren: Harold Ramman (gast Bolman Cleaning Services), de Longest dames: Anneke Clark (gast Verschoor Schilders), Neary dames: Annemarie Wiegerink (gast Klap Makelaardij)

Wilco Vos (gast Verschoor schilders) sloeg maar liefst 2 birdies, de derde kans op een birdie bleef helaas voor hem op het randje liggen. Willem de Vries (gast Meijer Finance)  haalde op hole 2 zowel de neary waarbij hij met een voetlengte verschil Wilco versloeg als een birdie.

De 2e prijs was er voor Ed Lakwijk (gast Lammertink), Leendert Plugge (gast Klap Makelaardij) en Jan Nederpel.

De 1e prijs werd gewonnen voor Wilco Vos en Anneke Clark die beiden een cadeaubon van Taverne Meer en Bosch wonnen.

Marius Meijer

 

Heel veel foto’s van Claudio vindt u hier.