De weergoden zijn de Business Club dit seizoen goed gezind! Ook tijdens de slotwedstrijd op donderdag 20 september kon weer volop worden genoten van de laatste zonnestralen van september. Dat leverde dit keer weer 8 volle flights met spelers op, waarbij weer leuke verrassende indelingen waren gemaakt. Netwerken en golf zijn daarbij een prima combinatie.

Voor Fenny van Dokkum, Claudio Bolman en Marius Meijer was de dag trouwens al vroeg begonnen op Golf Ockenburgh met het Ronald McDonald Business ontbijt dat zij gezamenlijk sponsorden. (Zie hier enkele foto’s van die bijeenkomst.)

Na de wedstrijd, na het tellen van de stablefordpunten en een borrel op het terras volgde binnen de prijsuitreiking. De overvolle prijzentafel – met dit keer onder andere veel prijzen die ter beschikking waren gesteld door sponsor en bedrijfslid Marcel Olierook Hoveniers – gaf Jan Nederpel (Verschoor Schilders) weer alle ruimte voor mooie verhalen en anekdotes tijdens de prijsuitreiking. Behalve de ‘gewone’ prijzen voor birdy, longest, neary en 3-2-1 had Jan speciale winnaars bedacht om de prijzentafel leeg te krijgen.

Het officiële deel werd afgesloten door Fenny en Marius: zij zetten Jan in het zonnetje om hem te bedanken voor het regelen van prijzen en het doen van de prijsuitreikingen.

De Business Club competitie is sinds 2016 een belangrijke pijler geworden van Golf Ockenburgh en toont het belang aan voor een golfclub met actieve bedrijfsleden en sponsoren.