De Business Club van Golf Ockenburgh heeft het seizoen 2019 op 31 oktober afgesloten met de strijd om de Gouden Birdie 2019.

Op initiatief van Jan Nederpel (Verschoor Schilders) mochten 5 deelnemers die het afgelopen seizoen een birdie hebben geslagen deelnemen aan deze spannende slotwedstrijd.

De deelnemers waren Bert van Heck (Van den Akker Makelaars), , Annabeth Belderbos (Belderbos Makelaars), Paul ten Dijke (PTD Management) en Wilco Vos.

Na ontvangst mochten de spelers eerst deelnemen aan de clinic aangeboden door Ron Garcia.

Ron gaf de deelnemers de nodige tips en trucs waarbij – via een ondoorgrondelijk systeem – al punten waren te verdienen. De wedstrijd werd op de driving-range – min of meer in het donker – afgesloten met gouden golfballen slaan richting de heuvel aan het eind van de driving-range.

Onfortuinlijk voor Claudio Bolman – ook deze middag weer fotograaf en sponsor – dacht een van de deelnemers dat het de bedoeling was hem te raken. In het clubhuis werd de middag afgesloten met een aangeklede borrel en de prijsuitreiking. Uiteraard maakte Jan ook daar weer een mooie show van.

Winnaar van de Gouden Birdie 2019 is geworden Ronald Willemse die naast de gouden birdie ook gouden schoenen en een goudkleurige hoed kreeg.

Marius Meijer

 

Via deze link gaat u naar het fotoalbum van deze dag (opent in een nieuw venster)