De herfst is echt begonnen op de donderdag dat de Businessclub Golf Ockenburgh haar laatste wedstrijd van 2020 organiseert. Toch weerhoudt dat 17 spelers niet om 24 september deel te nemen.

Even na 17.00 uur vertrekken de eerste flights in een miezerige regen, maar gelukkig wordt het snel droog. Business as usual dus, zoals de meeste sponsoren weten.

Na de wedstrijd (wie maakt er komend seizoen wat actiefoto’s? ) volledig corona-proof per flight aan een tafeltje in de brasserie de kaarten tellen en de hoogtepunten doornemen.

Na een eenvoudige maaltijd mag commissievoorzitter Joost Brouwer (Brouwer Schilders) het verlossende woord spreken en de winnaars bekend maken.

Joost bedankt alle aanwezigen voor hun deelname en verklapt alvast dat er een bijzondere prijs wordt uitgereikt, waarbij de jury zich alvast indekt: “over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.”

Jan van Es (M&O Fysio) mag de prijs voor de neary op hole 5 mee naar huis nemen evenals Fleur Kronenberg (Hypotheekshop).

De longestdrives die voor de heren op hole 4 en voor de dames op hole 9 was uitgezet geeft een verrassende winnaar, ook Fleur Kronenberg, die van geel speelt en daarbij verder komt te liggen dan de beste afslag door de mannen. Zij krijgt de prijs uitgereikt met een eervolle vermelding voor Hein Verbakel (Verbakel Bouwbedrijf).

Dagwinnaar is Ed de Vos (eigenaar Verschoor Schilders).

Joost hoopt alle sponsoren en deelnemers volgend jaar onder wat normalere omstandigheden weer te zien.

Klik hier voor de fotoreportage