Donderdag 6 april werd in de Regio competitie de tweede wedstrijd gespeeld. Het was erg nat maar Regio team 1 behaalde toch een goed resultaat tegen Voorschoten en staat momenteel fier bovenaan in de poule.

Het Regio team 2 had wat minder geluk en kon helaas ook hun tweede wedstrijd niet in winst omzetten. Ze troffen deze keer Concordia met een ijzersterk team en er werd bovendien de hele dag in de regen gespeeld. Maar ze zijn nog niet uit gestreden; er kan nog van alles gebeuren!


In de NGF dubbel 9 competitie verloor Team 1 Dubbel 9, zij troffen een (te) zware tegenstander in Groen-Geel. Team 2 Dubbel 9 trad op Ockenburgh op als gastheer en boekte een klinkende overwinning op Concordia.

 

Guus van Lingen

 

Alle uitslagen in de NGF-competities vindt u hier.

Op vrijdag 7 april begon de NGF-competitie. Het betekende voor onze deelnemers erg vroeg van huis.

Team 1 C-mix 2x18 begon de dag met een tegenvaller, omdat Eric Backers tot zijn grote ergernis af moest zeggen wegens ziekte. Gelukkig werd in de vroege ochtend Bert Bruning bereid gevonden om zijn plaats in te nemen. Dit team is vorig jaar gepromoveerd naar de hoofdklasse en heeft meteen kunnen ervaren hoe zwaar deze klasse is. Ze troffen in de eerste wedstrijd tegen Duinzicht dan ook een aantal single handicappers (HCP 2,0 - 5,8 tot 14,4!)

Team 2 C-mix 2x18 dat speelt in de tweede klasse deed het uitstekend en won alle singles en verloor slechts 1 mix tegen Oegstgeest.

Team 3 C-mix 2x18 moest dit keer ook een beroep doen op een invalster. Ellen de Jong - net opgedroogd na een dag eerder in de regen met Regio 1 - moest het team aanvullen en deed dat met verve; zij won haar single. Mede door haar inbreng werd de wedstrijd tegen Voorschoten gewonnen. Top!