De ontwikkelingen rond het coronavirus verlopen nog steeds positief en daar zijn we dankbaar voor. Wij bedanken u dan ook graag voor uw medewerking, uw gezonde verstand en uw glimlach. Iedereen geniet weer volop van onze baan, al dan niet met goed golfresultaat. We zijn weer buiten!

(De uitgebreide tekst van deze brief voor de leden vindt u in het ledendeel.)

Met ingang van maandag 8 juni zijn de stewards – ofwel de “gele hesjes” – niet meer nodig. Iedereen vermijdt nu zelf (te) drukke plekken en wacht dan even rustig totdat er wel ruimte is. Denkt u daarbij aan de lockerruimte, de hal bij de caddiemaster en uiteraard in de Brasserie en op het terras. De RIVM regels zijn immers nog steeds van kracht. Wij bedanken alle extra vrijwilligers, die vele uren hebben doorgebracht op het clubhuisplein en toezicht hebben gehouden. Chapeau! Zo’n mooie club is dit!

De baan is inmiddels weer open tot 21.00 uur (laatste starttijd 19.00 uur), dus ook onze harde werkers en laat-spelers hebben meer mogelijkheden om te spelen. De marshals blijven ook aanwezig tot de sluiting. Ook de Brasserie is tot 21.00 uur in bedrijf.

Vanaf 1 juli kunnen ook weer 18 holes worden gespeeld. Voor de tweede 9 holes krijgt u bij aanmelding een starttijd mee. Dit is een richttijd om stagnaties bij hole 1 c.q.10 zoveel mogelijk te voorkomen.

Het is fijn om deze acties te mogen aankondigen, vooral omdat we het met z’n allen goed doen.

Namens alle bestuursleden een hartelijke golfgroet,
Cora Meyers