Maandagavond heeft premier Rutte ons laten weten dat alle sociale activiteiten tot 1 juni komen te vervallen. Dat betekent, helaas, weer uitstel van onze gezamenlijke activiteiten. Voor ons, golfers, natuurlijk een domper, want na deze grijze, natte winter, maakte iedereen zich op voor een vrolijke lente en een nieuw golfseizoen.

Er vallen rake klappen, dat is zeker, daar buigen de besturen zich nu over in overleg met onze Brasserie en de pro’s. We hebben er het volste vertrouwen in dat we met elkaar deze tegenslagen aan kunnen. Ook merken we de saamhorigheid en dat stemt ons positief.

In het afgelopen weekend heeft de Regel en Handicapcommissie een geweldig initiatief genomen om de regelkennis te vergroten bij de dames- en herencommissie en de Greyhounds door te oefenen met de golfregelexamens. Als er nog meer initiatieven zijn om vanuit huis te doen, houden we ons zeer aanbevolen!

Wij, besturen en leden, gaan het samen te boven komen. Uiteraard zijn we bereid om uw vragen te beantwoorden per mail. Mocht u een virusgeval willen melden of een ander probleem willen aangeven, meld het gerust bij ons secretariaat. We willen hulp bieden daar waar mogelijk. Zodra de baan weer open mag, zullen wij met veel plezier onze geplande activiteiten hervatten en bekijken of er nog mogelijkheden zijn om activiteiten die geannuleerd zijn in de loop van het speelseizoen in te halen.

Blijf veilig! Blijf gezond! Tot over een poosje,

Ed Schook en Cora Meyers.