Z2016 opening wethouderaterdag 2 april heeft Rabin Baldewsingh, wethouder van de Gemeente Den Haag, de nieuwe holes met een fraaie slag geopend.

Het was die dag gezellig druk, met speeches van stichtingsvoorzitter Eric Hofstede en verenigingsvoorzitter Cora Meyers.

De wethouder was zeer verheugd de feestelijke openingshandeling op Golf Ockenburgh te kunnen verrichten. Hij feliciteerde de stichting en de vereniging met deze mooie uitbreiding van de baan. De golfsport in de gemeente Den Haag heeft nog een mooie toekomst!

 

2016 uitreiking GEO-certificaatPamela Rijks van de NGF heeft namens de Commissie Duurzaamheid!Golf het GEO-certificaat uitgereikt aan John Goedschalk, voorzitter van de GEO-commissie Golf Ockenburgh. Dit certificaat wordt verstrekt aan golfbaanbeheerders die bewust omgaan met natuur en milieu.

Bekijk een korte foto-impressie van Ilonka S.

 

In de ochtend hebben de bedrijfsleden een feestelijke wedstrijd over 9 holes gespeeld. Bekijk de foto’s van Ilonka S.

 

2016 sleutel oosthoekAan het einde van de middag, op het terras van het clubhuis, overhandigde Piet Oosthoek de sleutel van het schuilhuisje (het cadeau van de Oosthoek Groep) bij hole 8 aan Cora Meyers. Het is een mooi huisje, tevens het rustpunt tijdens de gezellige clubwedstrijden.

Bekijk de foto’s van Han van B. van deze bijzondere dag.