Op 25 juni hebben Esther van der Gulik en Loes Heye weer de goede doelenwedstrijd georganiseerd. Een inmiddels vaste groep schrijft zich ieder jaar weer in op deze geanimeerde wedstrijd.

Dit jaar werd ingezameld voor het inloophuis Carma, waar de vrijwilligers een luisterend oor bieden voor kanker patiƫnten en hun naasten. Marc Pleijsier vertelde voor de wedstrijd over het inloophuis, dat vooral op donaties en vrijwilligers draait. Het is een heel mooi doel waar iedereen grif voor in de buidel tastte.

Ook konden er net als andere jaren weer loten gekocht worden voor de loterij na afloop. Tijdens de golfronde kon er tegen een extra bijdrage ook geput worden bij de hamsterbaan van Fred Oster.

Dit jaar werden Rian van der Gaag en schoonzoon Laurens Heggelman derde, Susan Brouwer en Andy van der Rijt werden tweede en de eerste prijs was voor Damy van Wilgen en Hans de Best. Proficiat!

Erg blij waren we met de sponsors: de golfpro’s, Hans van den Ende Rozen, Golfers magazine en Brasserie Golf Ockenburgh.