Met 66 deelnemers was de Goede Doelen wedstrijd op 12 mei jl. een groot succes. Het feit dat het Moederdag was, heeft deze leden niet weerhouden om bij te dragen aan het goede doel voor 2019, Hospice Beukenrode.

Er werd een Greensome gespeeld over 18 holes en de winnaars waren Marion van der Vegt en Carolien Duetz met 61 punten netto.

Heel graag wil de Goede Doelen commissie de vele vrijwilligers en sponsoren van prijzen langs deze weg van harte bedanken. Zonder al deze hulp en steun zouden wij er niet zo’n fijne dag van hebben kunnen maken!

De commissie had, dankzij de vele sponsoren, een prachtige prijzentafel. Ook voor de verkoop van de lootjes waren er nog veel leuke prijzen beschikbaar.

Het was een heerlijke dag, met prachtig weer, blije mensen en de commissie is zeer tevreden met het resultaat. Voor het Goede Doel is een prachtig bedrag opgehaald, dat wij nog willen verhogen met de opbrengst van de Club pub quiz op vrijdag 20 september.

Noteer deze datum vast in uw agenda. Met een team van 6 personen à € 10,00 p.p. kunt u meespelen op deze heel erg leuke quizavond.

Tot volgend jaar!

Goede Doelen commissie

 

 

Meer foto’s van deze wedstrijd vindt u hier.