Golf Ockenburgh heeft een mooie golfbaan met extra faciliteiten. Het complex ligt aan het einde van de Wijndaelerweg, een bijzondere locatie tussen de stad Den Haag en de duinen van Kijkduin.

De prachtige 9-holes baan heeft smalle fairways, veel bunkers en fraaie waterpartijen. Het is voor spelers op alle niveaus een uitdagende baan. De baan ligt zeer beschut in de duinen. Ook na een flinke regenbui is de baan vaak goed bespeelbaar. In zachte winters wordt er gespeeld op de zomergreens.

Het geheel omvat een golfbaan, een clubhuis met restaurant, meerdere oefenfaciliteiten (drivingrange, puttinggreen en chipping green), en een kleine jeu-de-boulesbaan.

De baan

Spelers zijn van harte welkom om te golfen op Ockenburgh, onder voorwaarde van een golfhandicap en een greenfee. U kunt vooraf een starttijd boeken, online (link) of via de caddiemaster (070 325 89 04).

De 9-holes baan telt 5 par-4 holes en 4 par-3 holes.

Zoekt u meer details over de baan?

 • In het baanboekje zijn de de belangrijkste regels per hole toegelicht.
 • Van iedere hole is tevens een korte video te bekijken.
 • De scoretabel staat ook op deze website.

 

Het clubhuis

Het clubhuis van Golf Ockenburgh is een modern, eigentijds gebouw. De lichte inrichting geeft het geheel een open sfeer. De voorzieningen van het clubhuis zijn uitstekend.

Vanaf het terras hebben bezoekers een mooi uitzicht op de drivingrange. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime serre. Zodra de zon schijnt is dat een comfortabele ruimte om te verblijven.

Het clubhuis staat ook open voor niet-golfers. Wandelaars en fietsers zijn van harte welkom om een kopje koffie te komen drinken. Het gebouw is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, al dan niet in combinatie met een golfclinic.

Restaurant Serra serveert de spelers en bezoekers heerlijke gerechten, drankjes en hapjes.

Bij het clubhuis zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers van Golf Ockenburgh. Aan de Wijndaelerweg, vlak voor de ingang naar dit parkeerterrein zijn oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig.

De oefenfaciliteiten

De verschillende faciliteiten zijn vrij toegankelijk, onder voorwaarde van zorgvuldig gebruik van de voorzieningen

  • Drivingrange

    • Op de drivingange gebruikt u uw eigen golfclubs om de speciale drivingrange ballen weg te slaan. Bij de ballenmachine betaalt u met uw pinpas voor een emmertje ballen.
    • De drivingrange is het hele jaar geopend en is indien nodig verlicht en verwarmd.
  • Putting- en chippinggreen

    • Achter het clubhuis bevindt zich een puttinggreen. De overige oefenfaciliteiten met putting- en chippinggreen en een oefenbunker vindt u op weg naar hole 1.
  • Jeu-de-boulesbaan

    • Naast het clubhuis ligt een mooie jeu-de-boules-baan. Het is geen wedstrijdbaan en is uitsluitend bedoeld voor ontspanning.