Golfclub Ockenburgh is een bloeiende en actieve vereniging met enthousiaste en betrokken leden. De club organiseert veel activiteiten en evenementen. Voor Golfclub Ockenburgh is de onderlinge gezelligheid bij het deelnemen aan clubactiviteiten een belangrijk aandachtspunt. Het organiseren van wedstrijden en activiteiten is alleen mogelijk met de steun van veel leden die zich vrijwillig inzetten voor de club.

De hoofdtaak van het bestuur van Golfclub Ockenburgh is het faciliteren van de golfsport en van de activiteiten voor haar leden en gasten. Het bestuur zorgt onder meer voor de organisatie en communicatie. Het bestuur stelt jaarlijks een activiteitenplan op. De activiteitenkalender bevat het overzicht van alle evenementen voor de leden op de golfbaan. Via verschillende kanalen worden de leden geïnformeerd over het reilen en zeilen binnen de vereniging.

Golfclub Ockenburgh telt 475 leden. Deze leden betalen jaarlijks hun speelrecht, contributie en de NGF-bijdrage. Gewone leden van 21 jaar en ouder hebben eenmalig een participatie genomen in de Stichting Golf Ockenburgh, de beheerder van de baan. Leden kunnen zonder verdere kosten het hele jaar door spelen op de 9-holes baan.

Voor algemene zaken betreffende de vereniging kunt u per mail contact opnemen met secretariaat@golfockenburgh.nl