De Golfweek 2017 is prima verlopen. Het was een stralende week met geanimeerde wedstrijden. Enkele deelnemers aan de evenementen is gevraagd hun impressie te geven van een wedstrijd. Dat heeft een mooie collectie verhalen opgeleverd. Op deze pagina zijn deze verslagen van de Golfweek 2017 bij elkaar gebracht. Het totaal biedt een goed beeld van deze geweldige golfweek.

 

Complimenten

In de verhalen over de Golfweek worden steevast complimenten uitgedeeld aan de personen die het succes van de golfweek hebben bepaald.

Ed Lakwijk heeft dit jaar de Golfweek prima georganiseerd. Naast het afwisselende wedstrijdprogramma heeft hij gezorgd voor een mooie omlijsting en natuurlijk voor de "buitenbar" bij hole 8. Daar stonden steeds enkele niet-spelende leden klaar om iedereen te voorzien van een hapje en een drankje. Zijn legertje helpers hebben gedurende de hele week de nodige hand- en spandiensten verricht. Bedankt Ed!

Brasserie Golf Ockenburgh heeft tijdens de golfweek heerlijke lunches en buffetten verzorgd voor de deelnemers aan de wedstrijden. Voor en na de wedstrijden werden de drankjes aan de lopende band geserveerd op het terras. Bedankt Fred en Sebas!