De sponsormiddag van Golf Ockenburgh vond traditioneel ook dit jaar weer plaats op donderdag, tijdens de golfweek.

Elf van de vijftien bedrijfsleden met hun zakenrelaties zorgden voor een opkomst van 35 deelnemers die verdeeld over 9 flights speelden.

Al vroeg in de middag melden de eerste deelnemers zich bij Fenny van Dokkum op het terras om te vernemen vanaf welke hole ze mochten starten en met wie ze in de flight zouden zitten. Gezien het doel van de middag speelde iedere sponsor in principe met zijn of haar eigen gasten.

Jan Nederpel had met Lexus geregeld dat zij voor een weekend een Lexus ter beschikking zouden stellen bij een hole in one. Omdat deze auto’s uiteraard netjes voor het clubhuis geparkeerd dienden te worden, liep het programma al voor de start iets uit.

Na een kort openingswoord door Marius Meijer volgde het welkom door Harm de Boer, voorzitter van stichting Golf Ockenburgh, die het belang van bedrijfsleden voor de club benadrukte. Hij zei verheugd te zijn ook dit jaar weer een mooie opkomst te zien, zowel tijdens deze sponsormiddag als tijdens de Business Club Competitie.

Rond 14.45 klonk het startsignaal en startte de shotgun wedstrijd.

Iedereen mocht proberen bij hole 8 voor het goede doel een bal in de boot te slaan en genieten van een hapje en een drankje. De promotiecommissie reed in een buggy de baan rond met warme broodjes en later met haring.

Na ruim 2,5 uur druppelden de flights langzaam binnen (of eigenlijk buiten) en werden de scores opgemaakt onder het genot van een drankje en een bitterbal. Het terras werd redelijk ‘verbouwd’ tot een paar groepen die druk aan het netwerken sloegen.

Spreekstalmeester Jan verdeelde met mooie inleidende verhalen de prijzen.

  • De Neary heren – die ditmaal op hole 3 – was voor Harold Ramman (gast Bolman Cleaning Services).
  • Bij de dames ging Annabeth Belderbos met zowel de prijs voor de neary als de prijs voor de longest -ditmaal op hole 6-  naar huis.
  • Op de moeilijke hole 7 werd de longest voor de mannen gewonnen door Marcel Olierook.
  • Slechts één birdie dit keer, voor Joost Brouwer.
  • De eerste prijs een dinerbon voor twee moet worden gedeeld door Floor van den Berg (M&O) en Marcel Olierook.
  • Olierook Hoveniers stelde ook een tuinset ter beschikking voor de eerste plaats waarmee Floor erg verguld was.

De sponsormiddag werd afgesloten met een buffet.

 

Foto’s van de Sponsormiddag geven een mooie impressie van deze gezellige dag.

Ook Casper van Dort was aanwezig om foto’s te maken. Zie hier zijn Dropbox-album.

 

Marius Meijer