Donderdagmiddag 6 juli de traditionele sponsormiddag in de golfweek.

De sponsoren van Golf Ockenburgh kwamen weer in groten getale opdagen met hun relaties, zodat er maar liefst 36 deelnemers waren voor de Greensome wedstrijd. Gezien het warme weer kreeg iedereen voor vertrek een goody-bag (gesponsord door F. van Dokkum Administratiekantoor) mee waarin onder andere een flesje water en fruit zat.

De holesponsoren met hun gasten vertrokken uiteraard van hun ‘eigen’ hole. Bij de hut op hole 8 was naast het nuttigen van versnaperingen (gesponsord door Belderbos Makelaars) gelegenheid – voor het goede doel – om te proberen een bal in of tegen de boot te slaan.

Na het tellen van de slagen ontstond een spannende einduitslag die in een gelijkspel leek te resulteren. Marshal en spreekstalmeester van de middag Marc Pleijsier zorgde door juiste interpretatie van de regels voor de nummer 1 en 2, overigens beiden van de flight Lammertink.

Gezien het hoge aantal stableford punten was de eerste prijs voor beide spelers een half uur privé golfles bij Ron Gracia (+ een fles witte of rose wijn naar keuze) een welkome prijs. Voor de nummers 2 waren er eveneens een fles wijn en handige golfspullen en voor de nummer 3 een golfhanddoek of golfballen.

De prijzen zijn ter beschikking gesteld door F. van Dokkum Administratiekantoor, Meijer Finance en de golfspullen door Garcia Golf waarvoor veel dank.

Marius Meijer