Dinsdag  4 juli 2017

‘s Ochtends om 9.30 uur verzamelen. Prima tijd, niet te vroeg. Het belooft een stralende dag te worden met stralende golfdames! De jaarlijkse vriendinnendag staat op het punt van beginnen. Eerst een kopje koffie met een petitfour erbij. Na uitleg van de spelregels gaan we de baan op.

De flights bestaan uit 6 personen. Veel zou je denken, maar gaandeweg het spel bleek het een TOP-formule te zijn. In onze flight werd flink gelachen en eerlijk is eerlijk, bij het verstrijken van de wedstrijd vlogen er in onze flight naast de golfballen ook bijzondere moppen over de fairway. Elke flightgenoot droeg daaraan haar moppen”balletje” bij.

Onderweg werd de blokhut aangedaan, waar altijd wat lekkers te eten en te drinken is, waaronder de heerlijke wraps gemaakt door Marion van de Vegt (Chapeau !).

Een leuke onderbreking van de 18 holes wedstrijd is de lunch, die we gezamenlijk hebben genuttigd. Een heerlijke, door jezelf samen te stellen, salade stond op het menu. De salade werd op een leuke manier opgediend en uiteraard ontbrak een lekker glaasje niet.

De shotgunwedstrijd was rond 16 uur afgelopen en dat betekende dat we allemaal tegelijk weer aan een drankje konden gaan beginnen op het terras. Bittergarnituurtje erbij, wie doet je wat! Bovendien scheen de zon voortdurend! Heerlijk!

Het was al met al een geslaagde vriendinnendag. Voor mij was het de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Dank Liesbeth, Nel en Marion voor de organisatie!

Titia Terburg

Uitslagen Vriendinnendag

!ste prijs: Linda Dirkse met Anouk Ruyter
2de prijs: Kitty Lauret met Janneke van de Berg
3de prijs: Dosie Schroder met Sacha Brouwer
4de prijs: Liesbeth Frequin met Ellen Vermeer
5de prijs: Nel Haaksma met Birgit Dijkstal

Longest gasten: Marije van de Muisenberg
Longest Ockenburgh: Ilse Kool
Neary gasten: Juanita de Vos
Neary Ockenburgh: Anna van Haren

NB. Anouk Ruyter (de winnaar) heeft de eerste prijs (fraaie tassen) gesponsord. Die prijs is niet naar haar gegaan, maar naar de nummers twee.