Na de opening van het terras op 19 mei j.l. kunnen met ingang van 5 juni ook het restaurant, het clubhuis – inclusief de douches en kleedkamers – weer in gebruik worden genomen! 

Voor het gebruik van het clubhuis en het terras gelden de volgende beperkingen:

  • Het clubhuis en het terras zijn open van 09.00 tot 22.00 uur.
  • Er mogen maximaal 50 gasten in het restaurant en 50 gasten op het terras zijn (exclusief personeel).
  • Vaste zitplaatsen, een gezondheidscheck en reserveringen zijn verplicht, maar reserveren mag ook bij de bar in het clubhuis.
  • Aan één tafel in het clubhuis of op het terras mogen maximaal 4 mensen zitten en zij moeten 1,5 meter afstand houden. Dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar of mensen uit hetzelfde huishouden. Zitten aan de bar in het clubhuis is niet toegestaan.
  • Entertainment, zoals liveoptredens of videoschermen voor sportwedstrijden, is niet toegestaan.
  • Er is geen zelfbediening mogelijk.
  • Bij betreden of verlaten van het clubhuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Verder is vanaf 5 juni ook het spelen van shotgun-wedstrijden weer toegestaan.

Tenslotte willen wij u informeren over de nieuwe richtlijn van de gemeente Den Haag met betrekking tot het aangepaste rookbeleid op sportparken en sportfaciliteiten. Deze houdt in dat met ingang van 1 juli 2021 Golf Ockenburgh geheel rookvrij zal zijn. Het is dan niet meer toegestaan om te roken op het gehele complex. Hieronder vallen onder andere het clubhuis, het terras, de driving range en overige oefenfaciliteiten, de jeu-de-boulesbaan en de golfbaan. Dit beleid geldt voor iedereen: leden, vrijwilligers, medewerkers en bezoekers. Ook het gebruik van e-sigaretten en nieuwe tabaksproducten (zoals verhitte tabak) zijn verboden.

Het bestuur rekent zoals altijd op uw sportieve medewerking om bovengenoemde regels strikt na te leven.