Het kabinet heeft de Corona-maatregelen opnieuw aangescherpt. Vooral dat men maar met twee personen buiten mag zijn, heeft gevolgen voor het golfen. Er kan met ingang van 5 november dus nog slechts in flights van 2 personen worden gespeeld. Deze beperking geldt vooralsnog voor 14 dagen, dus tenminste t/m 18 november.

Heeft u voor de komende dagen al reserveringen staan voor 3 of 4 personen, dan vragen we u dringend om deze aan te passen. Bij voorkeur doet u dat zelf online; de caddiemaster zal het druk hebben met alle wijzigingen. Let op; ook in het weekeinde wordt er nu om de 6 minuten gestart, waardoor er starttijden zijn aangepast.

Om toch zoveel mogelijk leden te kunnen laten spelen, zijn verder de volgende maatregelen genomen, ingaande maandag 9 november:

  • Er worden uitsluitend rondes van 9 holes gespeeld
  • Het aantal openstaande reserveringen wordt maximaal 2 per 8 dagen
  • Maximaal 8 dagen vooruit reserveren (geldt al vanaf 25 oktober)

Voor de periode tot 9 november blijven de reeds geplande reserveringen voor 18 holes staan. De heren-, dames- en Greyhounds ochtenden worden binnen de beschikbare tijden door de commissies zelf ingevuld, uiteraard met flights van maximaal 2.