Vereniging en Stichting Golf Ockenburgh

De Vereniging Golfclub Ockenburgh en de Stichting Golf Ockenburgh  trekken samen op om van de golfbaan aan de Wijndaelerweg een goed verzorgde golfinstelling te maken.

Het stimuleren van de golfsport in de regio Den Haag staat daarbij ook op de agenda. De vereniging faciliteert de activiteiten voor haar leden. De stichting beheert de baan en bijbehorende golfaccommodaties.

Golfclub Ockenburgh

Golfclub Ockenburgh is een bloeiende en actieve vereniging met enthousiaste en betrokken leden. De club organiseert veel activiteiten en evenementen. De onderlinge gezelligheid bij het deelnemen aan clubactiviteiten is een belangrijk aandachtspunt.

Stichting Golf Ockenburgh

De Stichting Golf Ockenburgh beheert en exploiteert de golfbaan Ockenburgh. De terreinen zijn door de Gemeente Den Haag ter beschikking gesteld. De stichting financiert, onderhoudt en ontwikkelt de golfaccommodaties, zoals de 9-holes baan, het clubhuis, de drivingrange, de horeca en de golfschool.

De stichting heeft tot doel de golfsport in de regio Den Haag te stimuleren en te ontwikkelen. De stichting houdt rekening met de belangen van leden en greenfeespelers.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht heeft tot taak toezicht te houden op het beleid van het bestuur van de Stichting Golf Ockenburgh.