Op 20 september 2020 organiseert de wedstrijdcommissie de Presidents Cup (Vossenjacht).

De vossen, voorzitter Cora Meyers en de winnares van vorig jaar, Rona Koene  zullen in de week voorafgaand aan de wedstrijd een ronde spelen; hun score (die uiteraard geheim blijft tot na de wedstrijd!) vormt het uitgangspunt voor de wedstrijdspelers op 20 september.

 

  • In verband met de corona maatregelen wordt de wedstrijd gespeeld op starttijden en niet shotgun.
  • De wedstrijd wordt gespeeld over 18 holes
  • De wedstrijd bestaat uit twee dagdelen. De ochtendsessie start om 09.00 uur en de middagsessie om 13.00 uur.
  • Na afloop zal er géén prijsuitreiking plaatsvinden, de winnaars zullen op een later tijdstip hun prijzen ontvangen.
  • De wedstrijdleiding is in handen van Rona Koene, tel. 06-24709256

Inschrijven, spelen en uitslag

De inschrijving is inmiddels geopend. U kunt zich uitsluitend via de Ockenburgh-app *) inschrijven tot uiterlijk donderdag 17 september 2020, 12.00 uur. Via de app kunt u alleen zichzelf opgeven. Iedere deelnemer moet zich via de eigen app inschrijven.

U kunt daarbij alleen aangeven op welk dagdeel u wilt starten, maar niet met wíe u wilt spelen. Dus graag alleen vermelden: Ochtend of Middag. Let op: als de inschrijving voor de middag vol is, dan wordt u automatisch in de ochtend geplaatst. De wedstrijdcommissie deelt de flights in.

Zodra de startlijst is samengesteld krijgt u deze per mail toegezonden. U kunt ook in de app zien wat uw starttijd is. Wilt u zo vriendelijk zijn om zich 15 minuten voor uw starttijd te melden bij de wedstrijdtafel? Het inschrijfgeld bedraagt € 4.00 p.p. en dit kan alleen per PIN worden voldaan!

Deze wedstrijd kent een aparte puntenberekening; wij zullen u in de mail met startlijst daarover nader informeren. De uitslag van deze wedstrijd krijgt u zo snel mogelijk gemaild. In verband met de coronamaatregelen zal er na afloop van deze wedstrijd geen prijsuitreiking plaats kunnen vinden.

De Brasserie verzorgt een 2 of 3 gangen diner!

De Brasserie biedt na afloop van de wedstrijd om de Presidents Cup een 2 of 3 gangen diner aan, dat (in verband met de coronamaatregelen) per 1 of 2 flights wordt uitgeserveerd. Dit diner bestaat uit:
  • Voorgerecht: Tartaar van Coeur de Boeuf met avocado en kruidensla
  • Hoofdgerecht: Surf en Turf; combinatie van kalf en gamba met kreeftensaus
  • Nagerecht: Twee kleine zoetigheden bij de koffie

Kosten voor het 3-gangenmenu bedragen € 27,50; voor het 2-gangenmenu (alleen voor- en hoofdgerecht) € 22,50.

U wordt verzocht zich voor het diner per e-mail bij de Brasserie aan te melden. Dat kan tot uiterlijk op 16 september om 24.00 uur. Ook als u in de ochtend speelt kunt u natuurlijk ’s avonds gezellig komen dineren (evt. ook met uw niet-golfende partner). Geeft u dan in uw e-mail aan hoe laat u wilt komen eten.

NB.: Indien de wedstrijdcommissie – om welke reden dan ook – mocht besluiten de wedstrijd te cancelen, dan blijft uw reservering voor het diner wel van kracht!

Afstand houden!

We hebben nog steeds te maken met het protocol om zo goed mogelijk coronaproof te kunnen spelen. Te allen tijde dient u de 1,5 meter afstand in acht te nemen, dus niet alleen in de baan maar ook in de lockerruimte, het clubhuis, de Brasserie en op het terras. Verder blijft het opvolgen van de huidige algemene coronaregels van toepassing. Wij verzoeken u dringend om niet bij de wedstrijdtafel te blijven staan/zitten.

*) Hoe werkt de Ockenburgh-app?

De meeste van onze leden zijn al vertrouwd met de app. Voor diegenen die deze nog niet hebben geïnstalleerd hierbij een link en korte omschrijving hoe te downloaden:

https://ockenburgh.prowaregolf.nl/mobile

Daarna logt u in met dezelfde gegevens, die u ook voor de website gebruikt. (Tip: zet de app op het beginscherm van uw smartphone; dan is hij gemakkelijk weer op te roepen). Bij terugbladeren altijd “terug” gebruiken (linksboven in het scherm) en niet naar de vorige pagina gaan. Als de app blijft hangen, de app sluiten en opnieuw openen.