Het bedrijfslidmaatschap houdt in dat tenminste één personeelslid van uw bedrijf lid wordt van Golfclub Ockenburgh. Dat kunt u zelf zijn, of een van uw medewerkers. Deze persoon heeft daarmee het gehele jaar speelrecht op alle dagen van de week.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van de clubleden en andere bezoekers van Golf Ockenburgh, en mogelijkheden voor contacten met de andere bedrijfsleden.

Dat kan bijvoorbeeld door mee te doen aan de populaire bedrijfsleden-competitie (elk bedrijfslid kan meedoen met een eigen flight) en de jaarlijkse aan de bedrijfsleden aangeboden "sponsordag".

Als lid van Golfclub Ockenburgh kunt u deelnemen aan alle verenigings-activiteiten, zoals onderlinge wedstrijden en de vaste heren- of damesochtend of de "Greyhounds" (vanaf 55 jaar).

Speelrecht
In elk geval bevat het contract één "speelrecht op naam’" (uitsluitend te gebruiken door een door het bedrijf aangeven persoon), gekoppeld aan het persoonlijk lidmaatschap van Golfclub Ockenburgh.

U ontvangt daarvoor een op naam gestelde speelrechtkaart. Het is mogelijk om voor nog 1 of 2 extra speelrechtkaarten te kiezen, hetzij op naam dan wel niet-persoonsgebonden (met toestemming van het bedrijfslid te gebruiken door uw medewerkers en relaties). Er kunnen maximaal 3 speelrechtkaarten worden afgenomen.

Heeft u belangstelling voor sponsoring en/of bedrijfslidmaatschap? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Reclame

De eenvoudigste vorm van reclame is het bedrijfslogo op de website van Golf Ockenburgh en in de periodieke nieuwsbrief, en de vermelding van uw bedrijfsnaam op de zuil bij de ingang van de golfbaan.

Deze reclame is altijd inbegrepen in het bedrijfslidmaatschap. Een uitgebreidere vorm is hole-sponsoring (uiteraard mits er een hole vrij is), met een reclamebord bij de betreffende hole en logo-stickers op de tee-markers.

Greenfeekaarten
Deze kaarten geven recht op een golfronde van 9 holes en zijn met name bedoeld  voor zakenrelaties, klanten, e.d. In het contract zijn standaard 10 greenfeekaarten opgenomen.

Onze bedrijfsleden: